Array

Winkelwagen

FM ParfumsWanneer u kiest voor de parfums van FM Group dan kiest u voor parfums van zeer hoge kwaliteit. In de parfumwereld zijn vele kwaliteiten te onderscheiden, en komt het te vaak voor dat consumenten denken een goedkoop parfum te kopen, en achteraf blijkt dat goedkoop uiteindelijk duurkoop bleek te zijn.

Parfum is niet zomaar een alledaags product, maar een product dat persoonlijke aandacht nodig heeft. Goedkope parfum zoals u deze wellicht wel eens op een braderie heeft gekocht voldoet niet aan die hoge kwaliteitseisen die aan parfum worden gesteld. In de meeste gevallen betreft het parfums die volledig NEP zijn. De verkoper zal u ook nooit kunnen vertellen hoeveel parfumconcentraat er in de "parfums" zit. In de praktijk blijkt er slechts maximaal 2% parfumconcentraat in deze braderiegeuren te zitten.

Parfums van FM Group dragen een hoog percentage parfumconcentraten. Al onze herengeuren zijn erkende eau de parfums met minimaal 16% parfumconcentraat. Al onze damesgeuren zijn erkende parfums met minimaal 20% parfumconcentraat.

Parfums van FM Group onderscheiden zich zelfs van de bekende parfummerken waarvan u in de winkel geen parfums meer kunt kopen. Loop een willekeurige parfumerie binnen en u treft daar voor de damesgeuren hooguit eau de parfum aan en eau de toilette, en voor herengeuren hooguit een eau de toilette. De prijzen die u betaalt zijn echter dermate hoog dat veel mensen zich dit niet kunnen veroorloven.

Parfums van FM Group zijn bij onze klanten favoriet. De meeste klanten geven aan dat de geur identiek is aan de geuren van de bekende parfummerken, en dat de geur van FM Parfums langer blijft hangen dan de geuren die in de parfumeriewinkels wordt verkocht. Dit komt doordat onze parfumconcentraten uit dezelfde vaten parfumolie komen als die van de bekende parfumhuizen.


 Damesgeuren

 Herengeuren

 Kindergeuren