Array

Winkelwagen

FM Group Home producten


FM Group for Home                


Voor Jezelf en voor je Woning

Op 9 mei 2009 heeft FM Group Worldwide een compleet nieuwe productlijn gelanceerd, FM Group Home Products. Een uitgebreid scala aan producten voor persoonlijke verzorging en uw huishouden.

Producten die ecologisch zijn, dus biologische afbreekbaar.
Producten die in prijs sterk concurreren met de supermarktmerken, die een chemische samenstelling hebben.

Bij ons productaanbod kunt u kiezen uit producten met verstuivers en dispenseerpompen, of producten zonder deze hulpmiddelen. Het zijn hulpmiddelen die de prijs van een product aanzienlijk verhogen. Tegelijkertijd echter zijn ze duurzaam, omdat ze meermaals gebruikt kunnen worden.

Vaak worden verpakkingen weggegooid die nog een keer gebruikt hadden kunnen worden. Met jouw beslissing kun je tot de bescherming van ons milieu bijdragen. Denk dus bij de aankoop van reinigingsmiddelen aan onze aarde!

Als je producten van de lijn FM GROUP FOR HOME koopt, heb je de keuze, want je kunt het duurdere product met verstuiver of het goedkopere zonder verstuiver kopen.

Alle producten van de lijn FM GROUP FOR HOME zijn biologisch afbreekbaar en de verpakkingen zijn recycleerbaar.

Een woning vol warmte en vreugde. Een plaats waar je graag naar terugkeert en je goed voelt. Een thuis waar iedereen in de familie graag voor zorgt.

Dat zou weldra jouw thuis kunnen zijn...

De firma FM Group was tot nu toe bekend om haar kwalitatief hoogwaardige parfums en parfumproducten.
Maar ook omdat onze klanten een aangenaam geurende en stralende woning wensen, hebben wij besloten ons aanbod met reinigingsmiddelen uit te breiden.

Onze experts hebben hun uiterste best gedaan om je bij de dagelijkse huistaken te ondersteunen. De producten van de lijn FM GROUP FOR HOME zijn ontwikkeld om de hygiëne en verzorging in je huis te garanderen. Je kunt jezelf van de uitstekende kwaliteit overtuigen. Alle reinigingsproducten van de lijn FM Group for Home zijn uniek.

Dat zie je al aan de verpakkingen. de ergonomisch gevormde en dus goed in de hand liggende flessen werden speciaal voor FM Group ontworpen. Bovendien hebben wij er zorg voor gedragen dat de producten van
de lijn FM Group for Home milieuvriendelijk zijn.

Alle in deze catalogus voorgestelde producten zijn uitgebreid getest en zijn uitermate aan te bevelen. Ik
spreek uit ervaring omdat wij ze zelf thuis gebruiken. Het is nu aan jou om onze producten te testen.

Download hier onze catalogus met onze FM Group for Home producten


 Lichaam

 Luchtverfrissers

 Wasmiddel

 Universeel

 Meubels

 Keuken

 Badkamer + Keuken

 Toilet

 Bad

 Accesoires