Array

Winkelwagen

FM Cosmetica


Nieuwe nuances van schoonheid.


Al enige jaren vragen onze distributeurs mij om een uitbreiding van ons aanbod met gekleurde cosmetica. Dat was een bijzondere uitdaging voor mij. Zelf ben ik bijzonder veeleisend en weet ik hoeveel andere vrouwen van hun make-up producten verwachten. Ons team van specialisten heeft vele maanden gewerkt aan een collectie die aan alle verwachtingen kon voldoen. Vandaag presenteren wij u, met name de dames, vol trots en blijdschap de vruchten van ons werk.

De cosmeticacollectie van FM GROUP MAKE UP is ontstaan op basis van minerale bestanddelen en verrijkt met extracten en plantaardige oliën die de huid een mooi, natuurlijk uiterlijk geven en haar perfect beschermen.

We hebben uit de heersende modekleuren van het seizoen 2009/2010 de meest universele tinten gekozen, die zowel als dagelijkse en als feestelijke make-up hun rol uitstekend vervullen. Wij gaan uit van natuurlijkheid en elegantie, omdat deze nooit uit de mode raken. En ze zijn zeer vrouwelijk.

Onze visagisten stellen een perzik-amberkleurige teint voor die de indruk wekt licht gestreeld te zijn door zonnestralen en delicaat wordt verlicht door stipjes van parelpoeder. Intensief glanzende lippen, in de dagelijkse versie subtiel vergroot (make-up van het type "nude look"), krijgen in de uitgaansversie de rijke kleur van rijpe pruimen. Complement van dit geheel zijn de sensueel geaccentueerde ogen. We hebben een heldere en stralende blik verkregen dankzij het contrast tussen het diepzwart van de wimpers en de glinsterende pareloogschaduw in de vier supermodieuze kleuren zilver, heide, chocolade en herfstgroen.

Wij nodigen alle vrouwen uit om de nieuwe nuances van schoonheid te ontdekken!


 Foundation

 Mineraalpoeder

 Rouge

 Oogschaduw

 Oogpotlood

 Mascara

 Lipgloss