Array

Winkelwagen

Privacy


Privacy


Privacy verzekerd
Perfume & Treats International respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt zorg voor een uiterst vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. De door u verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Perfume & Treats International. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken voor de uitvoering en afwikkeling van uw bestelling, tenzij u uitdrukkelijk toestemming heeft verleend de gegevens ook voor andere doeleinden te gebruiken.

Perfume & Treats International verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden. Uw gegevens zullen alleen ter beschikking worden gesteld aan externe partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling, zoals de expediteur die de levering uitvoert en de kredietinstelling die het afhandelen van de betaling verzorgt.

Bescherming van uw persoonlijke gegevens
De door u verstrekte gegevens worden door ons veilig opgeslagen op onze server.Wilt u dat uw persoonlijke gegevens uit ons klantenbestand verwijderd worden, neem dan contact met ons op via parfumshop@fistron.nl, of stuur ons een schriftelijk verzoek per post.