Winkelwagen

Speciaal


FM 018f


FM S004


FM 052sWelkom


Parfum is emotie !!!

Wij heten u van harte welkom op de vernieuwde internetwinkel van Perfume & Treats International. Bij ons kunt u terecht voor exclusieve parfums in een kwaliteit die u in de reguliere parfumeriewinkels niet meer tegenkomt. Wanneer u tegenwoordig een parfumerie binnen zou lopen dan treft u daar geen parfum meer aan. Voor een damesgeur komt u niet verder dan een "Eau de parfum" en voor de herengeuren houdt het op bij een "Eau de toilette". De reden hiervoor is dat de grote topmerken een hoge prijs rekenen voor hun geuren, die voor de gewone consument nauwelijks betaalbaar zijn.

Wie zijn wij?
Perfume & Treats International is onafhankelijk distributeur van FM Group World, één van de snelstgroeiende ondernemingen in de parfummarkt. De onderneming is opgericht door jonge en ambitieuze personen en is in staat om zeer snel te kunnen inspelen op de wensen van de klanten en distributeurs. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan exclusieve geuren: fris, fruitig, oosters, houtig en vele anderen.

U zult in onze online parfumshop ontdekken dat de parfums bijzonder goedkoop zijn. Dit komt omdat de geuren, gebruikt voor alle parfums, worden geproduceerd bij het bedrijf DROM in Munchen. DROM is één van de grootste en meest gerespecteerde parfumbedrijven in de wereld, met teams van internationale parfumeurs in Parijs, München, New York en Sydney. DROM is een bedrijf met meer dan 100 jaar aan traditie en onderzoek en is daardoor het neusje van de zalm als het gaat om technologie en moderne trends.

Bij DROM worden bijna alle concentraten vervaardigd voor de grote bekende parfummerken. DROM levert ook parfum concentraten aan FM Group. De producten worden uiteindelijk gefabriceerd in een eigen fabriek van FM Group in Polen.

Al onze geuren zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit vanwege de hoge concentratie parfumolie die in onze geuren is verwerkt. Daar waar u normaal een Eau de Toilette of Eau de Parfum gewend was, kunt u bij ons terecht voor een geur in de classificatie parfum, waarbij wij minimaal 20% parfumolie toevoegen aan onze damesgeuren, en minimaal 16% parfumolie aan onze herengeuren.

Omdat FM Group verkoopt via Onafhankelijk Distributeurs is het mogelijk om de prijzen laag te houden. Tevens bespaart FM Group op de verpakking van de producten en de marketing. U zult in onze webshop dan ook zien dat de afbeeldingen per categorie identiek zijn. En laten we eerlijk zijn, heeft u ooit met een parfumflesje aan een koordje om uw hals rondgelopen?

Het gaat om de inhoud !!!

Parfum is vanaf nu niet duur meer. U kunt bij ons al terecht voor exclusieve geuren vanaf € 14,30


Ook een parfumparty bij u thuis?

Perfume & Treats International verzorgt ook gezellige en geurrijke parfumparty's bij u aan huis. Tijdens een parfumparty maakt u kennis met de wereld van parfum in een korte duidelijke presentatie. Tijdens het 2e deel van de party krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met al onze geuren en overige producten.

Fullcolour catalagos

Kijk ook in ons downloadmenu. Hier kunt u onze fullcolour catalogus downloaden in PDF formaat. Ook treft u hier ons marketing plan aan.

NIEUW

De nieuwe wintergeuren van 2010 zijn vanaf heden leverbaar.

De winter van 2010 is ook het moment voor een compleet nieuwe productlijn. Bekijk snel ons menu met cosmeticaproducten, en verwen jezelf met onze betaalbare cosmetica van uitzonderlijk hoge kwaliteit.
Perfume & Treats International is gecertificeerd
door het Meldpunt Thuiswerk met het
"Keurmerk Thuiswerk"
Afbeeldingen betaalmethoden


Aanbiedingen


FM 094r